Restaurant Witlof
  • Home
  • Onze kaart
  • Impressie
  • Culinaria
  • Vacatures
  • Diner cadeau
  • Openingstijden
  • Contact
  • Home
  • Onze kaart
  • Impressie
  • Culinaria
  • Vacatures
  • Diner cadeau
  • Openingstijden
  • Contact

U moet het proeven

Kom bij ons aan de bar onze BARHAPPEN proberen! Van huisgemaakte bitterballen tot een gerookte amandel, gefrituurde rode uienringen en gerookte paprikamayonaise of onze spicy zoete olijven.

Wij koken uitsluitend met de lekkerste en mooiste seizoensproducten. Daarom wisselt onze kaart nogal eens.  Kleine gerechten voor 9,75, grote gerechten voor 19,50 en desserts voor 7,75. Wat hetzelfde blijft, zijn de verfijnde smaken, de subtiele combinaties en de zorg waarmee alles wat wij voor jullie bereiden.

Eigenlijk moet u gewoon bij ons komen eten, om te weten hoe onze gerechten smaken. Maar we geven u graag vast een idee met enkele signature gerechten uit onze kaart:

hoeve-ei
gesmoorde tomaat | Choron-saus | boeren oplegkaas

kwartel
Shi-take | aardpeer | daslook

rode mul
geroosterde paprika | sinaasappelbotersaus | bosui

hazelnoot soufflé
gezouten karamelsaus | hazelnootroom-ijs

Keuze door de kaart

Vanaf 4 gangen €5,- korting als je ons het menu laat bepalen

3-gangen | €37,00
kies een klein, een groot gerecht en een dessert van de menukaart

4-gangen | €46,75
klein, klein, groot, dessert

*als verrassingsmenu €41,75

5-gangen | €52,50
klein, soep, klein, groot en een dessert,

*als verrassingsmenu €47,50

6-gangen | €56,50
klein, soep, klein, klein, kaas, dessert,

*als verrassingsmenu €51,50

Schattig culi mini menu

10-gangen culi mini menu | €67,50

Tien kleine gerechten die alle smaken en seizoensinvloeden vertegenwoordigen met een culinaire twist, geserveerd in een vlot tempo

Gerechten

Alle gerechten zijn groot of klein te bestellen

Prijzen:

Een klein gerecht (voorgerecht) kost 9,75 en een groot gerecht (hoofdgerecht) kost 19,50

Gerookte tamme eendenborst
pijnboompitten | WITLOF | frambozendressing
 
Bloemkool
couscous van bloemkool | rauw gemarineerde bloemkool | hazelnootolie
 
Rode mul
geroosterde paprika | sinaasappelbotersaus | bosui
 
Sorghum
cranberries | groene asperge | cashew noot
 
Drie 'schattige' soepjes
lamsbouillon | zuurkoolsoep met rookspek | knolselderijsoep
 
Kwartel
Shiitake | aardpeer | daslook
 
Makreel
Sambai azijn | komkommer | ramanas
 
Hoeve-ei
gesmoorde tomaat | Choron-saus | boerenoplegkaas
 
Kalfstartaar
truffelmayonaise | ansjoviscrème | bietenchips
 
Grote garnalen
zoute citroen | kruidenboter | gekonfijte prei
 
Ossenstaart
gegaarde sjalot | knolselderij | krokante aardappel
 
Parelgort
Parmezaanse kaas | beukenzwammen | zwarte currie-schuim
 
Zeebaars
rettich | Chevize | avocado
 
Japanse ramen
tofu | taugé | paksoy | kwartelei
 
Brandade
zwarte olijven crunch | olijfolie | kabeljauw
 
Lamstong
gnocchi | courgette slierten | kokos-kerrie jus

Dessert

Nougat | €7,75
karameldraden | eiwitschuim | gesuikerde noten

Tartelette | €7,75
limoen | kokos | x-oten

Hazelnoot soufflé | €7,75
gezouten karamelsaus | hazelnootroom-ijs

Tijgersoes | €7,75
appel-rabarber compote | "Zwitserse"room

Chocolade | €7,75
bittere chocolade | mandarijn | butterscotch

Crottin de chavignol | €7,75
brioche | zoete uien "confiture" | pecan-noten

Kaas | €13,50
binnen- en buitenlandse kazen | diverse broodsoorten | jam uit Dodewaard en appelstroop

info@restaurantwitlof.nl
+31 243 224 060
Lage Markt 79
6511 VK, Nijmegen
Made with ❤ by: POCKETMENU