Restaurant Witlof
  • Home
  • Onze kaart
  • Impressie
  • Culinaria
  • Vacatures
  • Diner cadeau
  • Openingstijden
  • Contact
  • Home
  • Onze kaart
  • Impressie
  • Culinaria
  • Vacatures
  • Diner cadeau
  • Openingstijden
  • Contact

U moet het proeven

Vanaf 1 juni géén a la carte kaart meer vanwege geen personeel.

voor de lunch (12:00 uur tot 14:00 uur) serveren we een 3,4,of een 5-gangen verrassingsmenu.

tijdens dinertijd (17:30 uur tot 00:00 uur) alleen een 5-gangen verrassingsmenu à 65,00 p.p.

 

 

Wij koken uitsluitend met de lekkerste en mooiste seizoensproducten. Daarom wisselt onze kaart nogal eens.  Kleine gerechten voor 10,00, grote gerechten voor 20,00 en desserts voor 9,00. Wat hetzelfde blijft, zijn de verfijnde smaken, de subtiele combinaties en de zorg waarmee alles wat wij voor jullie bereiden.

Eigenlijk moet u gewoon bij ons komen eten, om te weten hoe onze gerechten smaken. Maar we geven u graag vast een idee met enkele signature gerechten uit onze kaart:

parelgort
Parmezaanse kaas | beukenzwammen | paddenstoelenschuim

gegrilde zalm
groene asperges | Maltaise saus | zeevenkel

tamme boerderij eendfilet
Jamaicaanse peperjus | gebakken puree | spinazie

soufflé
hazelnoten | gezouten karamelsaus | room-ijs

Keuze door de kaart



3-gangen | €39,00
kies een klein, een groot gerecht en een dessert van de menukaart

4-gangen | €49,00
klein, klein, groot, dessert

5-gangen | €57,50
klein, soep, klein, groot en een dessert

6-gangen | €65,00
klein, soep, klein, klein, kaas, dessert

de menu's zijn ook als verrassingsmenu te bestellen

kaas i.p.v. dessert 4,50 meerprijs

Gerechten

 

Alle gerechten zijn groot of klein te bestellen

Prijzen:

Een klein gerecht (voorgerecht) kost 10,00 en een groot gerecht (hoofdgerecht) kost 20,00

 

kalfstartaar
truffelmayonaise | topinamboerchips | 


 
drie schattige soepjes
runderbouillon | postelein crème soep | doperwtensoep


 
parelgort
Parmezaanse kaas | beukenzwammen | paddenstoelenschuim


 
gegrilde zalm

groene asperges | Maltaise saus | zeevenkel

 

gebraden kalfslende
artisjok | aardappelrösti | dragonjus

 

Tamme boerderij eend

Jamaicaanse peperjus | gebakken puree | spinazie

 

makreel
Sambai-azijn | komkommer | ramanas


 
grote garnalen
zoute citroen | knoflook | gekonfijte prei

 

radijs

gefermenteerde zwarte citroen | basilicumolie | verveine

 

quinoa

Edamame boontjes | Tomasu soya saus | Groesbeekse geitenkaas

 

Dessert

nougat 
suikerdraden | noten | frambozencoulis

soufflé 
hazelnoten | gezouten karamelsaus | room-ijs

pannacotta
mango | passie | "Lentse" kiwi's

crème brulée
"vanille"

kaas | €14,50
binnen- en buitenlandse kazen | diverse broodsoorten | jam uit de Betuwe | cranberries

info@restaurantwitlof.nl
+31 243 224 060
Lage Markt 79
6511 VK, Nijmegen
Made with ❤ by: POCKETMENU